Shoqata ofron dy mënyra me të cilat ju donatorët mund të na përkrahni. Mënyra e parë është përmes eBanking të çfardo banke me të cilin ju bashkpunoni. Për ta realizuar donacionin përmes eBanking, ju mjafton që ta zgjedhni bankën tuaj në tabelën e bankave që gjendet në anën e majt të sajtit, dhe duke përdorur numrin e llogarisë të NFK-së ta realizoni donacionin në shumë tuaj të preferuar.

Njëkohësisht, ju mund të zgjedhni njërën nga mënyrat elektronike të donacionit të përmedura më poshtë:


<\div>

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerDhuro Tani