Themelueset:

Florina Skeja
Mimoza Shehu-Musa
Dua Shehu-Gorani

Anëtarët ekspert:

Prof. Dr. Christian Urban, Graz, Austria
Prof. Dr. Herwig Lackner, Graz, Austria
Prof. Dr. Wolfgang Schwinger, Graz, Austria
Dr. Lawrence Faulkner, Florence, Italy
Assoc. Prof. Dr. Emir Haxhija, Graz, Austria

Grupi Etik:

Dr. Adriana Makolli
Dr. Bardhyl Abrashi

Bordi:

Armend Skeja
Dr. Lulzim Katanolli
Lekë Musa
Genc Krasniqi
Indira Hoti
Bajram Kosumi


Koordinimi i bashkëpunimit NFK-së dhe repartit hemato-onkologjik
të klinikës pediatrike pranë MED-Uni të Gracit:

Arbër Gorani, Graz, Austria
arber.gorani@nfk-ks.org