Trajnimi i mjekeve


Në 2007 organizuam shkuarjen e mjekut nga repart Onkologjik-Hematologjik i Klinikës Pediatrike pranë QKUK-së, në trajnim specialistik për onkologji të fëmijëve në Kinderklinik - LKH Graz, Austri.

Në 2009 organizuam shkuarjen e motrave medicinale nga ky repart për trajnim në Klinikën Pediatrike në Tiranë dhe në kthim u nis me trajtim të rasteve më të lehta të Leukemisë.

Në fund të vitit 2011 organizuam shkuarjen e patologut - mjekut specialist për analiza speciale të gjakut në trajnim specialistik për Flowcytometry në Kinderklinik - LKH Graz, Austri.