• Donacioni 10.000 EUR nga Human Dynamics
  • Dorezimi i donacionit nga OSBE
  • Dorezimi i donacionit nga Human Dynamics
  • Mikroskopi digjital dhuruar nga OSBE
  • Flowcytometry dhuruar nga Oda Amerikane e Tregetise ne Kosove
    dhe Rotary Club Prishtina International
<\div>

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dhuro Tani